VİETNAM

VİETNAM

 

  • Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir.
  • Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri 90 güne kadar vizeden muaftır.
  • 10 yıldan eski normal yada yeşil pasaportlar ile yurtdışına seyahat edilememektedir.
 
 
 

ŞİRKETİMİZDEN PAKET PROGRAM SATIN ALAN MİSAFİRLERİMİZ İÇİN:

  • Program satın alındıktan sonra pasaportun resimli sayfası renkli taranarak tarafımıza mail atılmalıdır.
  • C1 BELGESİ bizim tarafımızdan temin edildikten sonra, misafirlerimiz vizelerini girişte kapıda rehberimiz eşliğinde temin etmektedirler.

MÜNFERİT VİZELER İÇİN:

  • En az altı ay geçerli pasaport
  • Antetli kağıda İngilizce olarak yazılmış vize talebinizi belirten dilekçe
  • Beyaz fona çekilmiş 2 adet fotoğraf
  • Otel ve uçak rezervasyonları
  • Sonunda bakiye olan güncel banka hesap cüzdanı
  • Vietnamdaki göçmenlik ofisinden izin belgesi (C1 BELGESİ)
    Bu belgeyi görüşmeye gideceğiniz şirket yada kuruluşun sizin adınıza göçmenlik ofisinden çıkartması gerekiyor, bu belge olmadan vize işlemlerine başlanamıyor,

Paylaş: